T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / SÜRMENE - Cevdet Cavit Şenkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MİSYONUMUZ

 

Cevdet Cavit Şenkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, tüm bireylerin yararlanabileceği bilgi üretimine dayalı modern eğitim ortamları hazırlamak; eğitim süreci içinde her bireyin yeteneğine uygun kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, bilimsel düşünen, araştıran, bilgiyi üreten, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, kendisine ve topluma faydalı, seçkin bireyler yetiştirmek.

 

 

Okulumuzun Mesleki  ve Teknik  Anadolu Liseleri arasında lider bir okul olması amacıyla, bilgi toplumunun hızla artan bilgi arayışını karşılayabilmek için, eğitim ve topluma hizmet görevlerimizi  çeşitlendirerek arttırma  gayreti içerisindeyiz.  Bu doğrultuda hazırlamış olduğumuz stratejik plan okulumuzun geleceğini belirlememizi ve bilinçli adımlar atmamızı sağlayacak bir doküman ortaya çıkarmıştır. Süreç boyunca, kurum olarak geleceğimizin tasarlanması,  yol haritamızın çizilmesi amaçlanmıştır.

 

            Sürmene Cevdet Cavit Şenkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak daha dinamik, koşulları değiştirebilen, inisiyatif sahibi ve çevresine daha etkili hizmet götüren bir kurum olma ve bu amaçla daha yaygın ilişkiler ve etkili işbirlikleri kurma yönünde sürdürdüğümüz çabalarımızı arttırarak sürdürmekteyiz. Hazırlamış olduğumuz stratejik planla genel hedeflerimiz ortaya konulmuş ve bu amaçlara ulaşmanın yolunu gösteren, sonuçları ölçülebilir, belirgin stratejiler geliştirilmiştir.

          Tüm çalışanlarımıza, öğrencilerimize, mezunlarımıza dostlarımıza planlama aşamasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyor, uygulama aşamasına da aktif olarak katılmaya ve destek vermeye çağırıyorum. Hazırlamış olduğumuz stratejik planın uygulanmasıyla hep birlikte daha güçlü bir kurum yaratacağımıza inanıyorum.              Saygılarımla  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.10.2017 - Güncelleme: 25.04.2022 17:09 - Görüntülenme: 1080
  Beğen | 0  kişi beğendi